Hyvien juttujen ja hyvän olon Posi TV aloitti netissä

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi kotimainen tv-kanava Posi TV on aloittanut toimintansa. Posi TV:n taustalta löytyy joukko palkittuja elokuva-alan, media-alan ja mainosalan ammattilaisia, muun muassa kanavan perustaja Ilkka Tiainen eli taiteilijanimeltään Ike Novikoff. Kanavan lähetysten piti alkaa Digitan antenniverkossa, mutta koronavirustilanne sotki suunnitelmat, kertoo Markkinointi & Mainonta. Poikkeusoloista johtuen kanava aloittaa internetissä julkaisemalla viikottain inspiroivaa sisältöä.

Posi TV:n kohderyhmänä ovat ihmiset, jotka haluavat tuntea hyvää oloa. Kanavan nettisuilla kerrotaan, että ”ihmisen mieli on ihmisen tärkein työkalu, tarjoamme suomalaiselle mielelle vaihtoehdon inspiroitua, kokea ja tuntea sitä kaikkea hyvää, mitä maastamme löytyy.” Kanavan tekijöitä motivoivat rakkaus hyvään sisältöön sekä toisaalta kyllästyminen negatiivisiin uutisiin.

Kanavan kotipaikka on Alavus.

Mediamonitori

{jcomments off}