Iskelmä Rexin ja Radio City Joensuun paikallisuutiset jäävät tauolle

kirjoittanut

kategoriassa

Joensuussa toimivien Iskelmä Rexin ja Radio City Joensuun paikallisuutiset ja paikalliset säätiedotukset jäävät kahdeksi kuukaudeksi tauolle ja palaavat kanavien ohjelmistoon uudistuneina joulukuun alussa. Tauko liittyy radiokanavien ja Sanomalehti Karjalaisen järjestelmien yhteensovittamiseen. Paikallisia aiheita korostetaan kanavien muissa lähetyksissä arkisin ja viikonloppuina. Uutisia voi tauonkin aikana lukea Iskelmä Rexin nettisivuilta sekä Karjalaisen sivuilta.

Iskelmä Rex ja Radio City Joensuu siirtyivät Karjalaisen omistukseen elokuussa.

Mediamonitori – Iskelmä Rex

 


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Iskelmä Rexin ja Radio City Joensuun paikallisuutiset jäävät tauolle”

 1. Haukkanen avatar
  Haukkanen

  Paikallislehti ostaa paikallisradion ja paikallisuutiset eetterissä lakkaavat kahdeksi kuukaudeksi ;-/
  Minkänlaisia järjestelmiä tässä oikein pitää yhteensovittaa? Hemmo (tai Hemma) uutisia lukemaan koneelle. Kun ne uutiset kerran on olemassa jo (nettisivulla). Ja sää. Ei tämä nyt mitään rakettitiedettä ole…

 2. Pasi Komsi avatar
  Pasi Komsi

  Pakko on pitkästä aikaa kommentoida, yhdyn Haukkasen (kuka lie oikeasti kun ei omilla nimillä kirjoitella) ihmettelyyn järjestelmien yhteensovittamisesta. Kyse on kuitenkin uutisten lukemisesta radiossa. Järviradiossa luetaan lehtiä eetteriin livenä, siinä yksinkertaisin malli asian toteuttamiseen ja helppoa on kun on oma lehti mistä lukea. Vai tuleeko youtube tyyliin puhesyntetisaattorijärjestelmä. Sori tästä, ottakaa huumorilla. 😎