Nelonen Media lopettaa maksulliset viihdekanavansa syyskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Maksulliset sisällöt jatkossa Ruudussa

Nelonen Media lopettaa maksu-tv-liikentoimintansa ja siirtää maksulliset sisällöt Ruutu-palveluun, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Nelonen Median maksullisia tv-kanavia on voinut tähän asti katsoa Ruudussa sekä eri operaattoreiden maksupaketeissa.

Syyskuun alussa lähetyksensä lopettavat viihdekanavat Ruutu+ Leffat & Sarjat, Ruutu+ Dokkarit, Ruutu+ Lapset ja urheilukanavat Ruutu+ Urheilu 1-8. Näiltä kanavilta tutut sisällöt ovat jatkossa katsottavissa Ruutu-palvelussa.

– Nelonen Media on kasvattanut Ruudun viihde- ja urheilutarjontaa, eikä varsinkaan live-urheilulähetyksiä haluta rajata käytettävissä olevien kanavien määrällä. Myös tapa katsoa viihdeohjelmia on monipuolistunut. Sisältöjä halutaan katsoa yhä enemmän ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se itselle parhaiten sopii, sanoo Nelonen Median kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lassi Tasajärvi.

Mediamonitori

{jcomments off}