Muutoksia Kanta-Hämeen paikallisohjelmistolupiin

kirjoittanut

kategoriassa

Paikallisohjelmistoa Iskelmän ja Radio Cityn taajuuksille Kanta-Hämeessä tuottava Alueradiot Sastamala Oy on saanut Viestintävirastolta luvan siirtää Loimaalle myönnetty lähetystaajuus toiseen taajuuskokonaisuuteen. Samalla yhtiön ohjelmistolupien sisältövaatimuksia on muutettu. Päivitetyt luvat ovat voimassa 12.6.2018-31.12.2019.

Viestintävirasto on hyväksynyt radioyhtiön hakemuksen poistaa musiikkisisältöä koskeva tarkennus taajuuskokonaisuudesta Hämeenlinna. Alueradiot Sastamala lähettää kyseisessä kokonaisuudessa Iskelmä Jannen ohjelmistoa. Kanavan aiemmassa luvassa musiikkisisällöksi määriteltiin iskelmä- ja populäärimusiikki.

Alueradiot Sastamalan taajuuskokonaisuuteen Hämeenlinna 2 on Viestintäviraston päätöksellä liitetty Loimaan taajuus 88,6 MHz, jonka valtioneuvosto myönsi viime joulukuussa Alueradiot Sastamalalle taajuuskokonaisuuteen Hämeenlinna. Alueradiot Sastamala lähettää Hämeenlinna 2 -kokonaisuudessa Radio Cityn lähetystä. Ypäjällä kesäkuun aikana aloittava uusi taajuus alkaa välittää Radio Cityä. Viestintävirasto on myöntänyt Alureadiot Sastamalalle luvan siirtää taajuus Loimaalta Ypäjälle.

Molemmissa päivitetyissä ohjelmistoluvissa edellytetään paikallista ohjelmasisältöä vähintään yksi tunti arkipäivässä.

Mediamonitori – Viestintävirasto

Aiheesta Viestintäviraston sivuilla: Päätös ohjelmistoluvan muuttamisesta

{jcomments off}