Uusia HD-kanavia DNA:n kaapeliin ja antenniverkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

TV5 HD, Frii HD ja Kutonen HD aloittavat vapaasti katsottavina kanavina DNA:n kaapeliverkossa 11. tammikuuta. TV5 HD aloittaa samana päivänä DNA:n antenniverkossa, jossa kanava on katsottavissa huhtikuun 11. päivään asti. TV5 HD on katsottavissa kaapeliverkon kanavapaikalla 27, Frii HD kanavapaikalla 36 ja Kutonen HD kanavapaikalla 30. Antenniverkossa TV5 HD löytyy kanavapaikalta 27, eikä sen katselemiseen vaadita tv-korttia.

Discovery on hankkinut olympialaisten laajat televisio- ja multimediaoikeudet Euroopassa vuosiksi 2018-2024. TV5 seuraa tiiviisti Pyeongchangin talviolympialaisia. Kanavalla nähdään kaikki Suomen miesten jääkiekkopelit sekä ratkaisuottelut yksinoikeudella suomenkielisin selotuksin. Olympiaohjelmaa lähetetään yksinokeudella joka päivä iltaseitsemästä iltayhdeksään asti.

DNA:n viihdeliiketoiminnan johtaja Mikko Saarentaus iloitsee uusista teräväpiirtokanavista. Hänen mukaansa kuvanlaatu on erityisten merkittävä juuri urheilun kannalta, sillä katsoja haluaa seurata tapahtumat pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Discovery Networks Finlandin Juha Järvelä on päätökseen tyytyväinen, sillä nyt yhtiö voi tarjota olympialaisten ja miesten jääkiekon ohella laajan valikoiman elokuvia ja viihdeohjelmia DNA:n asiakkaille.

Mediamonitori

Aiheesta muualla: DNA:n lehdistötiedote