RadioPlay-sovellus tarjoilee nettilähetyksiä ja audiosisältöjä

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media on tuonut monissa Euroopan maissa toimivan RadioPlay-sovelluksen myös Suomen markkinoille, ja avannut samalla yhden uuden mahdollisuuden kanaviensa nettikuunteluun. RadioPlay toimii maksuttomana mobiilisovelluksena, mutta sen sisältöjä voi kuunnella myös osoitteessa Radioplay.fi. Palvelussa on linkit Bauer Median radiokanavien nettilähetyksiin sekä valikoima erityyppisiä audiosisältöjä kuunnelmista ja musiikkiohjelmista haastatteluihin ja kokonaisiin audiosarjoihin.

RadioPlayn tuotepäällikkö Kirsi Takala kertoo Bauer Median tiedotteessa, että palvelussa on jo useita audiosarjoja ja lähiaikoina niiden määrää lisätään.

– RadioPlay antaa äänen yhä useammalle taholle. Sarjoissa kuullaan ihmisiä, jotka normaalisti eivät pääse ääneen mediassa, ja tartutaan aiheisiin, jotka jäävät liian vähälle huomiolle, Takala lupaa.

Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen muistuttaa, että audiobisneksen kärkipään yhtiön pitää jatkaa tuotteidensa kehittämistä kaiken aikaa.

– Kaupallisen radion markkinajohtajana haluamme olla laajentamassa sitä käsitystä, mitä kaikkea radio voi tarkoittaa. RadioPlay näyttää nyt yleisölle ja yhteistyökumppaneille ihan uuden puolen radiomaailmasta, Tenkanen kommentoi.

Mediamonitori