MTV:n HD-kanavat vapaaseen katseluun DNA:n kaapeliverkossa

kirjoittanut

kategoriassa

DNA on maanantaina 4. joulukuuta avannut  kaapeliverkossaan MTV3:n teräväpiirtokanavan vapaaseen katseluun ja lisännyt valikoimaansa myös vapaasti katsottavat Subin ja AVA:n teräväpiirtokanavat. Kaikki kolme MTV:n HD-kanavaa näkyvät ilman TV-korttia. Aiemmin MTV3 näkyi DNA:n kaapelissa vain maksullisena.

MTV3 HD näkyy kanavapaikalla 23, Sub HD paikalla 26 ja AVA HD paikalla 33. Kanavat näkyvät, mikäli käytössä on HD-vastaanotin (Cable Ready HD). Mikäli kanavat eivät päivity vastaanottimeen automaattisesti, tulee päätelaitteella suorittaa uusi kanavahaku.

Nelonen HD, FOX HD ja National Geographic HD näkyvät edelleen vain TV-kortin hankkineissa kaapelitalouksissa.

DNA:n VHF-taajuuksilla antenniverkossa toimivan MTV3 HD:n näkyminen edellyttää toistaiseksi maksukortin hankkimista.

Mediamonitori