SuomiRock vahvistuu uusilla juontajilla

kirjoittanut

kategoriassa

Viime marraskuussa aloittanut Radio SuomiRock uudistaa ohjelmistoa. Aamussa aloittavat juontajat Ville Kinaret sekä Mikko Honkanen, jotka ovat tuttuja radioääniä Radio Cityn taajuuksilta. Kolmanneksi pyöräksi astuu Shirly Karvinen, joka on aiemmin toiminut Bauer Medialla harjoittelijana.

Niin ikään kanavan iltapäiväohjelmisto uudistetaan. Aiemmin kanavalla äänessä olleet Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen yhdistävät uudessa iltapäiväohjelmassa voimavaransa.

– Lisäämme paukkuja SuomiRockiin tuomalla tiimijuonnon lähetyksiin, kertoo kanavapäällikkö Jani Rajalin Bauer Mediasta.

Vajaan vuoden ajan toiminut SuomiRock kuuluu lähes kaikissa suurimmissa kaupungeissa ja tavoittaa kuuntelumittausten perusteella noin 259 000 kuulijaa viikossa. Rajalin huomauttaa, että luvut ovat hyvät ja resursseja kanavan kasvattamiseen lisätään vähitellen.

– SuomiRockin kuuntelijat ovat jonkin verran nuorempia kuin Radio Cityn kuuntelijat, mikä näkyy kuuntelun painopisteissä. Radio Cityä kuunnellaan paljon ilta-aikaan esimerkiksi autoissa, kun taas SuomiRockin kuuntelijat viettävät silloin aikaa esimerkiksi television tai muun viihdykkeen parissa, Rajalin korostaa.

SuomiRockin uudistuneet aamu- ja iltapäivälähetykset alkavat maanantaina 21. elokuuta.

Mediamonitori