Bauer Median uudesta kanavasta tuli Radio SuomiRock

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media on tänään käynnistänyt uuden radion, joka keskittyy vain kotimaiseen rock-musiikkiin. SuomiRock-kanavan kuuluvuusalueella asuu noin 3,5 miljoonaa ihmistä. Kanavan toimilupa on Bauer Median omistaman Kaimax Median hallussa. Helsingin taajuuden luvanhaltija on Beafina Oy, joka pyöritti aimmin taajuudella Radio Sun Classicsia.

– Useilla kanavilla soi vain yksittäisiä suomirock-kappaleita. Me haluamme täyttää tämän tyhjiön, kommentoi Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä.

Uudella kanavalla juontavat Radio Cityltä ja Iskelmältä tutut Matti Mäki-Kokkila ja Janne Leipijärvi.

– Suomirock tarkoittaa monille suomalaisille 70- ja 80-lukujen musiikkia. Nyt todistamme, miten mahtavaa suomirokkia on tehty 90-luvulta tähän päivään. Suomirockin nykyisiä lipunkantajia ovat Haloo Helsingin ja Apulannan kaltaiset yhtyeet, jotka saavat jäähallitkin täyteen, jatkaa Seppälä.

Mediamonitori