Aito Kajaus sai lisäaikaa laajenemiselle

kirjoittanut

kategoriassa

Useilla taajuuksilla eri puolilla Suomea lähettävä Aito Kajaus on saanut lisää aikaa aloittaa lähetykset Kankaanpään ja Turun taajuuksilla. Viestintävirasto hyväksyi tällä viikolla radiokanavan omistajan Kevyt Kanava Oy:n hakemuksen, jossa yhtiö anoi lisäaikaa. Hakemuksia yhtiö perusteli sopivien mastopaikkojen puuttumisella molemmissa kaupungeissa.

Aito Iskelmä Kankaanpään on aloitettava lähetykset viimeistään 28.2.2017. Turun taajuuden 101,0 MHz koordinointi naapurikaupunki Kaarinaan on kesken, joten taajuus on otettava käyttöön viimeistään puolen vuoden kuluttua toimiluvan muuttamisesta. Viestintävirasto muutti Kevyt Kanavan toimilupaa 25.10.2016.

Kevyt Kanava Oy:stä kerrotaan, että Aito Kajaus Turun lähetykset pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Yhtiö sai ohjelmistoluvat Kankaanpäähän ja Turkuun viime huhtikuussa. Lähetykset olisi alun perin pitänyt aloittaa viimeistään 28.10.2016.

Mediamonitori – Viestintävirasto