Sea FM Radio laajeni Rovaniemelle

kirjoittanut

kategoriassa

Oululainen paikallisradio Sea FM Radio on aloittanut lähetykset Rovaniemellä taajuudella 98,3 MHz ja ottaa samalla käyttöön Viestintäviraston myöntämän ohjelmistoluvan. Sea FM on toiminut tähän saakka Oulun seudulla taajuudella 88,8 MHz sekä Tornion ja Kemin seudulla, jossa taajuus on 100,9 MHz. Radioaseman omistaa suomalainen Nordic Palvelu Oy.

Sea FM kertoo Facebookissa, että Rovaniemen taajuuden käyttöönottotarkastus suoritetaan ensi maanantaina, jolloin lähetystehoa lisätään. Rovaniemen lähettimen suurin sallittu teho on 1 kW. Tällä hetkellä käytössä on 50 watin lähetysteho muutaman päivän pituisella tilapäisluvalla.

Nordic Palvelu Oy ei aio tässä vaiheessa aloittaa lähetyksiä Raahessa, johon yhtiö sai toimiluvan viime vuonna.

Mediamonitori