Mediamonitorin ulkoasu uudistui

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori-logoMediamonitori sai pääsiäisenä uutta väriä, kun julkaisujärjestelmän uusin versio otettiin käyttöön ja ulkoasu vaihtui samalla modernimmaksi. Sivustomme on muutosten myötä responsiivinen, jolloin sivun elementit skaalautuvat ja siirtyvät oikeaan paikkaan näytön koon mukaan.

Responsiivisuuden ansiosta sivusto toimii nyt paremmin myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla. Mobiililaitteita käytetään jatkuvasti enemmän internetin selaamiseen, joten on tärkeää, että myös Mediamonitori on helposti luettavissa niillä. Tietokoneillakin sisältömme ovat nyt helpommin löydettävissä uuden yksinkertaisemman valikkorakenteen ja sivun alaosan linkkien myötä.

Teknisten muutostöiden ajaksi uutiskommentointi jouduttiin tilapäisesti ottamaan pois käytöstä. Kommentointi on muutostöiden valmistuttua otettu jälleen käyttöön. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutunutta mielipahaa.

Aiemmin julkaistujen uutisten logot skaalautuvat tällä hetkellä epätarkoiksi älypuhelimilla, koska olemme tallentaneet logot pienellä resoluutiolla. Jatkossa tilanne korjaantuu, kun logot lisätään paremmalla resoluutiolla uusiin julkaistaviin uutisiin. 

Tervetuloa ilmeeltään uudistuneelle sivustollemme!


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Mediamonitorin ulkoasu uudistui”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Täytyy sanoa, että selkeytti ja nopeutti sivuston käyttöä. Pientä totuttelua, vähän samanlaista kuin automallien uudistaminen. Ei liikaa kerralla. Uusi versio on nopeampi selata. Ja mikä kaikkein parasta, mainokset eivät sotke käyttökokemusta. Bra!

  2. Bravo!