Iskelmä Rexille lisää paikallisohjelmia

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä Rex -logoPohjois-Karjalassa kuuluva Iskelmä Rex kasvattaa paikallisohjelmien määrää noin kymmenellä tunnilla kuukaudessa helmikuun alusta alkaen. Arkipäivien paikallislähetys alkaa ensi maanantaista alkaen jo kello 13.00. Puolesta tunnista tunnin mittaiseksi muuttuvaa päivälähetystä juontaa ensi viikolla Henrietta Kaasinen. Iskelmä Rexin toinen paikallisosuus alkaa kello 17.30. Lisäksi kanavalla kuullaan paikallisuutisia, menovinkkejä ja kelitietoja pitkin päivää.

Uuden ohjelma-aikataulun myötä radiokanavan perjantai-iltapäivässä kuullaan uutuutena perjantaivierasta, joka toimii lähetyksen apujuontajana. Ohjelma-ajan lisäys arkipäivissä ei vaikuta radiokanavan viikonloppulähetyksiin. Ne jatkuvat pitkälti paikallisesti tuotettuina.

– Iskelmä Rex on tunnettu erityisen vahvasta maakunnallisesta viikonloppulähetyksestään. Nyt lisäämme myös arkipäivien paikallisen ohjelman osuutta. Iskelmä Rexillä on vahvat juuret perinteisessä paikallisradiotoiminnassa ja uuden ohjelma-ajan puitteissa voimme syventyä entistä enemmän maakunnan asioihin, ilmiöihin ja ihmisiin, kommentoi Iskelmä Rexin toimitusjohtaja Liina Matveinen.

Mediamonitori – Iskelmä Rex

{jcomments off}