Vakituinen lähetyslupa Harju & Pöntiselle

kirjoittanut

kategoriassa

Etelä-Pohjanmaan Viestintä Oy on saanut luvan lähettää digitaalista radio-ohjelmaa UHF-verkossa DVB T2 -tekniikalla. Viestintävirasto myöntää toimiluvan tietoyhteiskuntakaareen vedoten, koska uusia toimilupahakemuksia ei ole tullut. Viimeksi toimilupa myönnettiin kesäkuussa 2015.

Etelä-Pohjanmaan Viestintä Oy:n toimilupa astui voimaan syyskuun ensimmäinen päivä ja on voimassa 9. tammikuuta 2017 asti. Toimilupa antaa oikeuden releoida DVB T -verkossa lähettävää IskelmäTV Harju & Pöntinen -kanavaa.

Harju & Pöntinen aloitti teräväpiirtolähetykset jo kesällä lyhytaikaisella lähetysluvalla.

Mediamonitori – Viestintävirasto


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Vakituinen lähetyslupa Harju & Pöntiselle”

  1. Hannele avatar

    Kiitos hyvästä musiikista, on juuri minun makuuni muttapieni purnaus lienee paikallaan kuitenkin. Miksi television kuvaruutu on muuttunut todella epäselväksi? Luulin jo että minulla on silmälaseissa vikaa mutta kun hyvä näköisetkin ovat asiaa valittaneet uskon että vika ei ole minussa. Joskus haluaisi tarkistaa esittäjän tai kappaleen nimen mutta arvailuksi tahtoo mennä. Televisioni on uusi ja ruutu yli 50 tuumaa, joten ei vika ole siinäkään. Ettekö voisi vaihtaa ruudun ilmettä entisenlaiseksi? Kiitos jos jaksoitte syventyä vuodatukseeni! Hyvää syksyn jatkoa ja hyvää musiikkia edelleen t: Hannele

  2. Jotenkin käsittämätöntä että tällainen nähtävästi vain rahankeräämiseen suuntautuva kanava vie tilaa sellaisilta joilla voisi olla asiaakin. Kuka hitto maksaa 5 euroa kuullakseen televisiosta suosikkikappaleensa.
    En jaksa ymmärtää.

  3. Käsittämätöntä että tällainen rahan keräämiseen suuntautunut kanava vie tilaa niiltä joilla olisi asiaakin.
    Maksaisitko todella 5 euroa kuullaksesi mielikappaleesi. Radio Suomen pitäisi kuulua televisiossakin kaikkien palveluntarjoajien kanavilla jo senkin takia että siellä todennäköisesti lähetetään mahdolliset hätätiedotteet.