Radiotoimiluvilla 14 hakijaa

kirjoittanut

kategoriassa

Viestintävirasto-logoRadioiden ohjelmistolupia haki viime perjantaihin mennessä Yleisradion lisäksi 14 toimijaa. Hakukierroksella oli tarjolla 94 uutta taajuutta sekä neljä taajuuskokonaisuutta analogiseen FM-radiotoimintaan. Tarjolla oli lisäksi neljä taajuutta AM-radiotoiminnan käyttöön. Eri toimilupayhtiöt jättivät yhteensä 20 toimilupahakemusta.

Hakemusten käsittely jatkuu hakijoiden esittämien taajuustoiveiden käsittelyllä, jonka jälkeen Viestintävirasto myöntää toimiluvat, mikäli haettuja taajuuksia on tarpeeksi. Mikäli taajuuksilla on useita hakijoita, eikä taajuuksia ole tarpeeksi kaikille hakijoille, päätöksen taajuuksien käytöstä tekee edelleen valtioneuvosto.

Mediamonitori – Viestintävirasto


Kommentit

7 vastausta artikkeliin “Radiotoimiluvilla 14 hakijaa”

 1. Outsider avatar
  Outsider

  Radiotoimiala ei vedä uusia yrittäjiä. Alaa seuraavat osaavat nimetä nuo 14 hakijaa lonkalta. Ainoa järkevä teko on jäädyttää tilanne, eikä jakaa lupia isoille firmoille, joilla on varaa maksaa maltaita antenniverkosta.

 2. Santtu avatar

  Hei! Haluaisin listan radiotoimilupien hakijoista. Voisitteko laittaa linkin, jos löydätte radiotoimilupien hakijat? Kiitos!

 3. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Santtu”]Hei! Haluaisin listan radiotoimilupien hakijoista. Voisitteko laittaa linkin, jos löydätte radiotoimilupien hakijat? Kiitos![/quote]

  Viestintävirasto julkaisee hakijat paikkakunnittain todennäköisesti keskiviikkona 2.9.2015.

 4. Santtu avatar

  [quote name=”Tero Toivonen”][quote name=”Santtu”]Hei! Haluaisin listan radiotoimilupien hakijoista. Voisitteko laittaa linkin, jos löydätte radiotoimilupien hakijat? Kiitos![/quote]

  Viestintävirasto julkaisee hakijat paikkakunnittain todennäköisesti keskiviikkona 2.9.2015.[/quote]

  Hei! Olisiko linkkiä mahdollista saada sitten, kun Viestintävirasto on julkaissut hakijat paikkakunnittain? Kiitos!

 5. Janne avatar

  Ei tässä voi muuta kuin huutonauraa. Bauer Media kilpailee itsensä kanssa. 😥 Toivoisin että nyt mediakaarta sovellattaisiin hieman enemmän punakynää käytettäisiin jonkin verran. Pahimmillaan pian koko Suomi on täynnä ainoastaan iskelmää, nostalgiaa, novaa ja mahdollisesti play:ta.

 6. Radiotoimiala ei vedä uusia yrittäjiä. Iskelmää,Nova Ja berlusconi style!