Nelonen tuo Ruudun antenniin

kirjoittanut

kategoriassa

Ruutu.fi-logoNelonen Media tuo iptv-palvelu Ruutu.fi:n antenniverkkoon. Palvelu aloitti antenni-tv-verkossa 24. kesäkuuta. Palvelussa on mahdollisuus katsoa jo alkanut ohjelma alusta. Lisäksi tarjotaan mahdollisuus katsoa halutut ohjelmat itselle sopivana ajankohtana televisiosta. Uutena tarjolle tulee myös mahdollisuus katsoa muita saman sarjan jaksoja, kertoo Nelonen Median online-johtaja Kai Taka-aho.

Ruutu.fi toteutetaan pilottihankkeena, jossa ovat mukana Nelonen Median lisäksi Digita sekä Sofia Digital. Palvelun kehitystyötä jatketaan käyttäjien antaman palautteen perusteella.

– Verkkosisältöjen tuominen televisioruudulle on osa tv:n katselukulttuurin murrosta. Tallentavat digiboksit sekä Internetin videopalvelut ovat kasvattaneet katsojien valintamahdollisuuksia ja muuttaneet tv:n katselukulttuurin entistä monipuolisemmaksi. Verkon videosisältöjen katsominen televisioruudulta tarjoaa aiempaa henkilökohtaisemman katselukokemuksen, valottaa Digitan videoelämyspalvelujen johtaja Teppo Ahonen.

– Verkkosisällön jakelun kysyntä on kasvussa. Ihmiset kuluttavat sisältöjä erilaisissa tilanteissa sekä monenlaisilla päätelaitteilla. Näkyvissä on selkeitä merkkejä, että verkon Internet-television toiminnallisuudet halutaan saada olohuoneen televisioruudulle, kertoo Kai Taka-Aho.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Nelonen tuo Ruudun antenniin”

  1. Alexander avatar
    Alexander

    😆 Hyvä. Vielä, kun tulisivat Yle Areena ja MTV Katsomo antenniverkkoon.