SWR jatkaa vasta kesäkuussa

kirjoittanut

kategoriassa

SWR-logoTilapäisten radioiden toimintaan vaikuttava uudistettu radiolainsäädäntö iskee myös Scandinavian Weekend Radion lähetysaikatauluihin. Joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina lähettävä SWR joutuu jättämään toukokuun lähetyksen väliin, sillä uutta lupaa ei voi saada heti edellisen kolmen kuukauden pituisen lupajakson perään. Taukoa kahden lupakauden välillä on oltava kaksi kuukautta.

SWR aikoo lähettää jälleen karenssiajan jälkeen kesäkuun ensimmäisenä lauantaina. Ohjelmistossa on myös juhannuslähetys lauantaina 20. kesäkuuta. Aseman 15-vuotisjuhlan kunniaksi heinäkuun alun lähetys alkaa jo perjantaina 3. heinäkuuta.

SWR kuuluu keskipitkillä ja lyhyillä aalloilla sekä paikallisesti myös ulalla Virtain ympäristössä.

Mediamonitori

{jcomments off}