Opiskelijoiden vappuradiot äänessä

kirjoittanut

kategoriassa

Radiodiodi-logoKevään vappuradiot ovat aloittaneet tai aloittamassa lähetyksiä hyvissä ajoin ennen vappuriehan alkamista. Ensimmäisenä vauhtiin ehti viime viikolla aloittanut, pelkästään netissä kuuluva Lappeenrannan Norpparadio. Sen taustalla ovat Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijat. Maanantaina 20. huhtikuuta aloitti Radiodiodi Espoossa.

Radiodiodin Otaniemestä lähetettäviä lähetyksiä voi kuunnella taajuudella 103,1 MHz ja netissä. Ohjelmaa lähetetään vapun alkutahteihin saakka.

Tampereen ja Oulun vappuradiot aloittavat lähetykset tämän viikon puolivälissä. Tampereella kuuluva Rakkauden Wappuradio lähettää taajuudella 101,6 MHz. Oulun Rattoradio kuuluu puolestaan taajuudella 98,1 MHz. Molemmat asemat lähettävät myös netissä.

Mediamonitori