Uusi tv-kanava ruutuihin huhtikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

SBS Discovery Television -logoSBS aloittaa uuden Frii-nimisen tv-kanavan huhtikuun alkussa. Uuden kanavan kohderyhmänä ovat 25-44-vuotiaat naiskatsojat, jotka elävät tarkasti aikataulutettua elämää. Frii lupaa tarjota kiireisen elämän keskelle viihdyttävän tauon arjesta. Kanava tarjoaa helposti lähestyttävää ja ennakkoluulotonta viihdettä, joka koukuttaa ja avaa ikkunoita uusiin maailmoihin.

– Kanavalla pyörivät kansainvälsien lifestyle-kanava TLC:n sekä rikoskanava Investigation Discoveryn ohjelmistojen parhaimmisto. Sarjojen lisäksi tarjoamme suomalaisille Hollywoodin rakastetuimpia elokuvia. Frii lupaa tuoda tyydytyksen katsojien uteliaisuudelle, kommentoi yhtiön TV-ohjelmajohtaja Katja Santala.

Friin illat koostuvat jännittävästä sisällöstä. Kanavalla tutustutaan muun muassa intohimorikoksiin, naisvankiloihin sekä kadonneiden ihmisten kohtaloihin. Päivällä ja alkuillasta kanavalla tarjotaan kurkistus erilaisten naisten arkeen eri puolilla maailmaa, suunnitellaan häitä sekä leivotaan. Friin lähetykset alkavat 1. huhtikuuta.

Mediamonitori – The Voice


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Uusi tv-kanava ruutuihin huhtikuussa”

  1. Ongelmani on ollut jo pitkään se, etten erota enää kanavia toisistaan. Kaikki tarjoavat ’viihdettä, laatusarjoja, parhaita elokuvia ym’. Tämä kanava menee siihen samaan kastiin, eikä siis tuo mitään uutta tarjontaan. Olisiko ollut järkeä, että tämäkin tynkäkanava olisi perustettu yhdessä vaikka Sanoman kanssam yhdistetty Heron kanssa? Olisi ainakin pari näistä samanlaisista kanavista saatu pakattua yhteen. Ohjelmia, kun muutenkin tulee vain näillä ’toinen toistaan’ paremmilla kanavilla vain muutama tunti päivässä.

  2. Hyvä ehdotus. Olisi voinut toinen kanava lähettää vaikka aamusta tiettyyn kellon aikaan asti ja toinen kanava jatkanut sen jälkeen lähetystä samalla kanava/ohjelmapaikalla. Tälläisiä löytyy satellitti-tv-kanavien puolella useampiakin.