Digita aloittaa yt-neuvottelut

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita aloittaa henbkilöstöä koskevat yt-neuvottelut maanantaina 3. marraskuuta. Neuvottelut liittyvät organisaation uudelleenjärjestelyihin sekä tuotannon ja toiminnan tehostamiseen. Neuvottelujen piirissä on 152 henkilöä. Alustavan arvion mukaan vähennykset koskevat enintään 46 henkilötyövuotta. Yhteistoimintaneuvottelut pyritään saamaan päätökseen viimeistään joulukuun 15. päivään mennessä.

Yksityiskohdat ja toteutettavat toimenpiteet tarkentuvat neuvottelujen edetessä. Yhtiön tavoite on tehdä päätös toimenpiteistä mahdollisimman pian neuvottelujen päättymisen jälkeen.

Neuvotteluiden taustalla on muuttuvasta markkinatilanteesta aiheutuva tarve tehostaa ja uudelleenorganisoida toimintaa.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Digita aloittaa yt-neuvottelut”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Väärä hinnoittelu + välinpitämätön suhtautuminen mahdollisiin uusiin asiakkaisiin = kadonneet asiakkaat = yllättäen muuttunut markkinatilanne (monopolin murtumisprosessi) aiheuttaa YT-neuvottelut. Nyt peilikauppaan yhtiön johto, enkä tarkoita satelliittiantenneja. Ja mikä se tuplavarmistettu Digitan yhteys on mikä vilisee toimilupahakemuksissa. Syksyllä oli koko pohjoissuomi Oulusta ylöpäin pimeänä kaikki TV ja radiokanavat mitä välittävät aamusta iltaan mykkänä koko päivän tuntikaupalla. Kuluttajalle helppo todeta Telemastin ja muiden välittämät radiot, niistä kuului ohjelma koko päivän. 🙄