Radio Gramox soi myös Hämeenkyrössä

kirjoittanut

kategoriassa

Gramofonimusiikkiin keskittyvä radiokanava Gramox on laajentanut kuuluvuusaluetta Hämeenkyröön. Radio Gramox on kuulunut jo jonkin aikaa taajuudella 106,4 MHz. Tampereella Radio Gramoxin taajuus on 106,8 MHz. Aseman lähetystä voi kuunnella myös Riihimäellä SCM Radion taajuudella 100,8 MHz. Netissä kanava kuuluu osoitteessa www.gramox.fi. Nettiradion äänenlaatua on paranneltu viime aikoina.

Radio Gramoxin taustalla on Komsitek Ky. Yhtiö on välittänyt yhdessä Oy Ocab Ab:n kanssa Järviradion lähetyksiä Pirkanmaalla ja Kankaanpäässä. Järviradion Nokialla sijaitsevan uuden kahden kilowatin lähettimen ansiosta Hämeenkyrön taajuus on jäänyt tarpeettomaksi, joten sen ohjelmalähteeksi on vaihdettu Radio Gramox.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Gramox soi myös Hämeenkyrössä”

  1. Mika Koivuniemi avatar
    Mika Koivuniemi

    Radio Gramox kuluu Riihimäellä SCM Radion taajuudella klo 21.00-06.00. Muina aikoina taajuudella SCM Radion ohjelmaa.