Mediamonitorilta radiouutisia

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori-logoMediamonitorin ensimmäiset radiouutiset on julkaistu mediasivuston YouTube-kanavalla. Uutiset on osa kesän kestävää kokeilua, jossa verkkosivuston tarjonnan rinnalle etsitään uusia jakelukanavia. Mediamonitorin radiouutiset kuullaan kerran kuukaudessa ja ne käsittelevät kotimaan radio- ja tv-alan uutisia sähkemuodossa. Uutislähetykset julkaistaan kuukauden lopulla ja niitä tarjotaan radioiden käyttöön. Lähinnä uutiset on tarkoitettu epäkaupallisille radioille. Ensimmäisenä Mediamonitorin uutiset on lähettänyt Scandinavian Weekend Radio tämän päivän lähetyksessään.

Radiouutiset pyritään laatimaan niin, että ne koskettaisivat mahdollisimman laajaa kuuntelijakuntaa. Paikallisia aiheita otetaan uutisiin vain, jos niillä on erityistä merkitystä Suomen media-alalla. Uutistarjonnassa painotetaan monipuolisuutta, joka on yksi Mediamonitorin perusperiaatteista. Radiouutisissa huomioidaan niin Yleisradion ja kaupallisten medioiden kuin epäkaupallisten toimijoiden aiheet.

Mediamonitorin uutisten uutisankkurina toimii Sanna Linjos. Ensimmäisen uutislähetyksen voit kuunnella tästä linkistä.

Mediamonitori