EASA FM lähettää Helsingissä

kirjoittanut

kategoriassa

EASA FM -logoKansainvälinen arkkitehtiopiskelijoiden tapahtuma Wastelands on käynnistynyt Helsingissä. Tämän ja ensi viikon ajan pääkaupungin katukuvaa vahvistaa noin 500 alan opiskelijaa 50:stä Euroopan maasta. Työpajoja, luentoja ja sosiaalista vuorovaikutusta sisältävän tapahtuman järjestää arkkitehtiopiskelijoiden kansainvälinen yhteistyöelin European Architecture Students Assembly (EASA). Tapahtuma on osa Helsinki maailman design-pääkaupunki -kokonaisuutta.

Tapahtuman oma radioasema EASA FM toimii parin viikon ajan Helsingin keskustassa taajuudella 93,6 MHz. Lähetyksiä tekee joukko eri puolilta maailmaa saapuneita tapahtumavieraita.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “EASA FM lähettää Helsingissä”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Paljonko on tehoa.100 wattia?