Radio Ykkönen: Jokeboksi

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Ykkönen -logoRadioasemilla on yleensä perusjuontajia ja todellisia huippujuontajia. Legendaksi pääsee ainakin Suomessa olemalla jossain ensimmäinen ja hyvä. Tällainen on Joke Linnamaa alias Stadin Säkki, joka oli Radio Ykkösen musiikkitoimittajana ja juontajana koko aseman kymmenenvuotisen taipaleen ajan. Linnamaa oli äänessä myös aseman päätöspäivänä 16.12.1995. Yksi Linnamaan juontamista ohjelmista oli Jokeboksi, jonka soittotietoja on poimittu tähän artikkeliin.

Jokeboxi  to 6.10.1994 klo 13.05-14.00:

Supertramp – The Logical Song

Jokeboxi, studiossa Joke Linnamaa la 1.7.1995:

Them – Mystic Eyes
Lovin` Spoonful – Did You Ever Have To Make Up Your Mind
Lobo – Me And You And The Dog Named Boo
Rick James – Super Freak
The Supremes & The Four Tops – River Deep, Mountain High
Shirley & Company – Shame, Shame, Shame
The Hues Corporation – Rock The Boat
Trammps – 60 Minute Man
Clannad & Paul Young – Both Sides Now

Jokeboxi  la 2.9.1995 15.00-16.00:

Drivers Seat – Sniff’ n Tears
The Marmalade – Rainbow
America – You Can Do Magic
Three Dog Night – Black or White (?)
(tai Mama Told Me Not To Come) (tai Joy To The World)
Cat Stevens – Morning Has Broken (?) (tai Moonshadow) (tai Matthew And Son)
Rare Bird – Sympathy
Rolling Stones – Come On
Hamilton, Joe, Frank & Reynolds – Falling In Love
Doobie Brothers – Red Water
John Sebastian – Welcome Back
Neil Diamond – I Am I Said
Junior Walker & The All-Stars – What Does It Take (To Win Your Love)
Steven Bishop – On And On

Jokeboxi, viimeinen Live-lähetys to 14.12.1995 n. klo 19.50- n. 20.40:

Viimeisessä Jokeboksissa 14.12.1995 kuuntelijat ja Radio Ykkösen yhteistyötahot olivat aktiivisesti mukana. Lähetykseen soittivat kuuntelijoista muun muassa Jari, Ninna, Blunkka, Mika, Camilla, Tellervo, Ale, Bogu, Jay Martin alias Renny ja Maikki. Myös Andy muun Ikisten basketjengin kanssa soitti lähetykseen, samoin päätösohjelman nauhoittanut Jani sekä Nicke, Andy, Bianca ja Totte ja lisäksi Miia ja Janne.

Lähetyksessä oli mukana puhelimitse myös trial-kuljettaja Tommi Ahvala, jolla piti olla kilpailu Espanjassa 26.12. Seuraava kilpailu olisi Espanjassa 29.12. MM-pisteissä Ahvala oli 12 pisteen johdossa. Myös poliisista soitettiin suoraan lähetykseen. Helsingin Poliisilaitoksen Huumerikosyksiköstä toivottiin Queenin Bohemian Rhapsodya.

Radio Ykkösen toimittajista ja yhteistyökumppaneista monet olivat äänessä viimeisessä Jokeboksissa. Oman sanansa ja toiveensa esittivät muun muassa Aimo Lindgren ja Freyr Riska, Mari Sarolahti joka toivoi Paul McCartneyn No More Lonely Nightsia ja Marko Tuomola toiveenaan David Bowien Let`s Dance.

Markku Veijalainen soitti lähetykseen Ylläkseltä ja toivoi Rollarien It`s All Over Now -kappaletta. Stefan Möllerin toivekipale oli Tuomari Nurmion Rahamies. Juha Kakkuri oli aktiivinen toivoen kolmatta kertaa Rollareita: viimeksi biisiä Gimme Shelter.

Stadin Säkin kanssa monta oldies-ohjelmaa koonnut Kai Salomaa toivoi Average White Bandin Pick Up The Piecesiä.

Viimeisinä vuosinaan Radio Ykkösen yhteistyötahona oli Helsingin Jokerit, jonka omistaja Hjallis Harkimo kertoi lähetyksessä, ettei vielä tiennyt, missä jokerimatseja tultaisiin kuulemaan. Selostja J-P Jalo soitti Turusta kertoen, että hänen ääntään kuultaisiin jatkossa Super Sport -kanavalla. Seuraavalla viikolla olisi luvassa Suomi-Ruotsi Krishna Tournamentin suora selostus radioaalloilla.

Uutisia:

– Suomi-Ruotsi maaottelu 3-1, maalit ainakin: Riihijärvi, Ruuttu, Korpisalo; eilen 5-2 Suomen hyväksi, samat maat vastakkain.

– Etelä-Esplanadi 16, Liikenneministeriö, oli mielenosoitus Radio Ykkösen puolesta

Mainoksia:

VPU Pukutehdas OY:n Boreus Collection

Soitetut kappaleet:

The Eagles – Peaceful, Easy Feeling
Huey Lewis & The News – Stuck With You
Bon Jovi – Runaway
Van Morrison – Brown-eyed Girl
Hurriganes – Do You Wanna Dance
Blue Suede – Hooked On The Feeling
Paul Mc Cartney – No More Lonely Nights
David Bowie – Let`s Dance
Queen – Bohemian Rhapsody
Rolling Stones – It`s All Over Now
The Animals – Baby Let Me Take You Home
Tuomari Nurmio – Rahamies
The Allman Brothers Band – Ramblin` Man
The Rolling Stones – Gimme Shelter
Average White Band – Pick Up The Pieces
Toto – Africa
The Beatles – We Can Work It Out

Myöhemmin ilallla:

Queen – Radio Ga Ga