Digita ottaa käyttöön uuden ohjelmatietojärjestelmän

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita varoittelee tv-katsojia katkoista torstaina 3. kesäkuuta, jolloin otetaan käyttöön uusi ohjelmatietojärjestelmä. Muutoksen aikana voi esiintyä häiriöitä tv:n ohjelmatiedoissa (EPG) ja kanavien virittämisessä. Lisäksi lähetyksissä voi olla lyhyitä katkoja. Muutos tapahtuu 3.6. klo 9.30-16.00 välillä kaikilla tv-kanavilla A-, B-, C- ja E-kanavanipuissa.

Muutoksen jälkeisiin mahdollisiin vikatilanteisiin Digita suosittelee ensiavuksi uutta kanavahakua tai tarvittaessa tehdasasetusten palauttamista sekä uutta kanavahakua. Jos nämä toimet eivät auta, kannattaa ottaa yhteyttä Digita Infoon sähköpostitse info@digita.fi tai puhelimitse torstaina ja perjantaina klo 8.00-22.00 välisenä aikana numeroon 020 411 7676.

Mediamonitori