KLF:n kesässä dancemusiikkia ja menovinkkejä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoSuomen Viralliseksi Kesäradioksi itseään kutsuva tanssimusiikkikanava Radio KLF valloittaa kesäkuun alussa viiden kaupungin FM-taajuudet. Viime vuodelta tuttujen Helsingin (100,0 MHz), Turun (93,8 MHz) ja Tampereen (101,6 MHz) lisäksi asema kuuluu kahdessa uudessa kaupungissa, Jyväskylässä (98,7 MHz) ja Oulussa (98,1 MHz). Kesälähetykset jatkuvat elokuun loppuun.

Neljä vuotta täyttävä Radio KLF jatkaa musiikkipainotteista linjaansa, vaikkakin iltaisin kuullaan jatkossa musiikin ohella menovinkkejä. Kesän erikoisohjelmatarjonnasta vastaa viikonloppuilloissa kuultava Trance Nation, joka esittelee trancen taitajia ympäri maailman. Radiotaajuuksien lisäksi asema hakee näkyvyyttä kuuluvuusalueen kaupunkien yöelämästä kesäklubeilla sekä bileillä.

KLF:n bilekesä käynnistyy 3. kesäkuuta, jolloin juhlitaan launch-bileillä kanavan aloitusta radiotaajuuksilla. Joka keskiviikko järjestetään kesäklubeja, joissa kiertää myös aseman illoista tuttu DJ Jesus.

Heinäkuussa Radio KLF juhlistaa nelivuotista taivaltaan tuomalla Helsingin Royal Onnelaan vuoden 1997 Bailando-kesähitistä vastanneen Paradision sekä viime vuoden lopussa Infinity 2008 -kappaleellaan tanssilistojen kärkeä hallinneen Guru Josh Projectin. Suunnitteilla ovat myös ensimmäiset KLF-festivaalit, jotka on tarkoitus järjestää Helsingissä elokuun lopulla.

Mediamonitori