Sub saa helmikuussa omat uutiset

kirjoittanut

kategoriassa

Sub-logoSub-televisiokanava aloittaa maanantaina 2. helmikuuta oman uutislähetyksensä. Arkisin kello 18 nähtävät uutiset tuottaa MTV3:n uutistoimitus. Subin kanavajohtaja Maaretta Tukiaisen mukaan Maikkarin uutistoimituksen rautainen ammattitaito takaa Subille laadukkaat ja omannäköiset uutiset, jotka vahvistavat myös kanavan verkkopalvelun tarjontaa.

– Uutiskriteereitä on hiottu hieman subimaiseen suuntaan, luvassa on päivän uutisten lisäksi kansainvälisiä uutisia, maailman ihmisiä ja ihmeitä. Subin uutiset on MTV:n uutistoimitukselle mieluisaa ja luontevaa toiminnan kasvua ja kehittämistä. Pystymme näin myös tavoittamaan uutta uutisyleisöä, iloitsee vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila MTV3:n uutis- ja ajankohtaistoimituksesta.

Mediamonitori