Bassoradioon elävää musiikkia

kirjoittanut

kategoriassa

Bassoradio logoUrbaanin musiikin ja kulttuurin radiokanava Bassoradio aloittaa musiikkitapahtumiensa liveradioinnit. Asema kokeilee uutta tapahtumakonseptia, jossa musiikki ja illan tunnelma välitetään suorana radiolähetyksenä kanavan kuuntelijoille. Ensimmäinen radioitava tapahtuma järjestetään lauantaina 16. helmikuuta helsinkiläisessä Virgin Oil Companyssa.

Tilaisuudessa esiintyvät Bassoradion erikoisohjelmien dj:t, jotka edustavat eri musiikkityylien kirjoa housesta breakbeatiin ja hiphopista dubstepiin. Lisäksi lavalle nousee vastaavan musiikkigenren artisteja. Seuraava radioitava tapahtuma on huhtikuussa, jolloin järjestetään Bassoradio Music Awards -tapahtuma, jossa palkitaan edellisen vuoden parhaat tekijät kaupunkikulttuurin- ja musiikin saralta.

Bassoradio kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 102,8 MHz sekä Welhon kaapelissa taajuudella 105,9 MHz. Asema on kuunneltavissa myös netin kautta.

Hukala.net