Pääkaupunkiseudulla, Tampereen ympäristössä ja huomisesta alkaen myös Oulussa kuuluva Business FM ja lyhytaikaisella radioluvalla syyskuun alkupuolelle asti lähettävä Saaristoradio ovat aloittaneet mainontaa, promootioita ja tapahtumia sekä ohjelmia koskevan yhteistyön. Mainostajille yhteistyö antaa kesän ajaksi mahdollisuuden tavoittaa laajempia kohderyhmiä. Saaristoradio kuuluu ULA-taajuuksilla Helsingissä, Raaseporissa ja Turun seudulla. Molemmat kanavat lähettävät lisäksi netissä.

Erityisesti aikaansa seuraaville yritysten päättäjille, yrittäjille, ylemmille toimihenkilöille ja toimihenkilöille suunnattu Business FM on suomalaisen Businessradio Finland Oy:n omistuksessa. Saaristoradion taustalla on niin ikään suomalainen Saaristomedia Oy.

Mediamonitori - Mainostajat.fi, Business FM

 

Kommentit   

#1 Tyhjänpäiväinen 23.07.2018 22:40
Sen vähän mitä Business FM:ää olen kuunnellut vaikuttaa ihan hyvältä paitsi musiikin osalta. Ei Business FM ole ihan pahimmasta päästä kotimiaisita, mutta sitäkin vaivaa sama pakko syndroomaa toistaa samoja vanhoja isoja hittejä edelleen aivan liian usein, kuten niin monia muitakin suomalaisia kanavia. Eipä tarvinne tätäkään radiokanavaa kuunnella silloin kun sieltä tulee vähän puhetta ja musiikkia tai pelkästään musiikkia.

Olisi saanut jäädä tällekin kanavalle lisäluvat myöntämättä. Yksi tyhjänpäiväisen musiikillisen linjan omaava kanava lisää.

Kommentointi on suljettu.