SBS Discovery Radio -logoEurooppalainen Bauer Media ostaa SBS Discovery Radion. Yrityskauppa odottaa vielä viranomaisten hyväksyntää. SBS Discovery omistaa Suomessa Iskelmän, Radio Cityn sekä The Voicen. Lisäksi yhtiö omistaa Ruotsissa Mix Megapolin, Norjassa Radio Norgen ja Tanskassa Novan.

SBS Discoveryltä radiokanavia ostava Bauer Media on Euroopan johtavia kaupallisia radiotoimijoita. Isossa-Britanniassa Bauer omistaa yli 60 radiokanavaa. Lisäksi yhtiöllä on 50 radiokanavaa Puolassa. Yhtiöllä on radiokanava myös Slovakiassa ja se on osaomistajana Saksan Radio Hamburgissa.

–  SBS Discovery Radiolla on vahvoja brändejä, joita yhdistävät vahvat juontajat ja osaava johto. Yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet kasvaa maissa, joissa kansalaiset rakastavat radiota. Radion tulevaisuus näyttää yleisesti ottaen hyvältä. Odotamme SBS:ltä sekä nopeaa kasvua, että digitaalista yhteistyötä Bauerin laajentuvan Ison-Britannian radiotoiminnan kanssa, kertoo Bauer Media UK:n toimitusjohtaja Paul Keenan.

Mediamonitori - Marmai

Kommentit

+48 #1 Vesku 04.05.2015 20:18
:lol: Hyvä, että saksalainen Bauer Media ostaa SBS Discovery Radion.

Toivottavasti tulee runsaasti uutta musiikkia Iskelmälle, Radio Citylle, Radio Jyväskylälle, Radio Pookille, Play Radiolle ja The Voicelle. Myös uusia ohjelmia olisi mukava saada Iskelmälle, Radio Citylle, Radio Jyväskylälle, Radio Pookille, Play Radiolle ja The Voicelle.
+2 #2 Aleksi 28.03.2016 23:29
Toivottavasti Bauer Media uudistaa Radio Novan kotisivut kevään 2016 aikana.

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.